Forum ...::::Wszystko o wszystkim dla wszystkich::::... Strona Główna
 Home    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Galerie
 Rejestracja    Zaloguj
War Rock - Info

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ...::::Wszystko o wszystkim dla wszystkich::::... Strona Główna -> Gry Online
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Akrin
Stały bywalec
PostWysłany: Pon 13:54, 27 Lis 2006 Powrót do góry
Stały bywalec

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Gra War Rock to gra w czasie 2 wojny światowej ( tak jakby ) Naszym celem jest zabić przeciwników :

~Teamy~

Team N.I.U ( dobrzy ) - Ich celem jest zabić wszystkich złych.

Team D.E.R.B.A.R.A.N ( źli ) - Ich celem jest albo zabić wszystkich dobrych , albo umieścić bombe na , Planie A lub , Planie B .

~Level~
Wybieranie Team'u nie ma znaczenia. Ważne jest nasz Level . Pewnie powiesz "O_O Level !? " . Tak , w War Rocku zdobywa się poziomy. Im większy poziom , tym ..... tego raczej nie wiem , ale ważne jest zdobywać poziom.

Zdobywamy go za zabicie przeciwników. Tyle że jak zaczniemy grać i mamy coś około 9, 10 killów. I wyjdziemy z room'a , przykro mi , exp sie nie naliczy. Tak więc trzeba trwać do końca.

~Pojazdy~

W 2 wojnie światowej też były czołgi i samoloty prawda ? W War Rocku również one są ! Można już dzisiaj wejść do pojazdów typu :

Motor
Czołg
Samolot
Helikopter

A wszystko to gdy wejdziemy do odpowiedniego Trybu Gry , zwanego :
lub :

~Serwery~

Do dyspozycji mamy okolo 5 serwerów z różnych części kraju. Ja przeważnie spędzam w Germany ( Niemieckim ) i również na innych , gdyż na niektórych serwerach dostrzeżecie pasek "Trafic" i "Speed" .

One są potrzebne do dobrego grania i do dobrych Pingów :

Green Trafic - Good
Yellow or Orange Trafic - I don't know
Red Trafic - CRITICAL !!!

tak samo jest ze Speed :

Green Speed - EXELENT !!
Yellow or Orange Trafic - Eam..
Red Speed - Okropne Lagi X_X ...

WARING !!
Jeśli wskaźnik "Speed" będzie na czerwono na danym serwerze gry , możecie się spodziewać czerwonej kropki w pingu i lagów w grze. Tak więc prosze aby komentarze typu " Ej mam ping czerwony dlaczego ?" Nie były w tym dziale zamieszczane.

Room ( Pokój ) w grze też jest ważny . Czasem gdy wejdziecie zapewne będziecie killowani z pewnego czasu. Chodzi o to że gdy wywalacie z 100000 bullets to i tak inny przeciwnik żyje. Dlaczego ? Ponieważ trafiliśmy na "Lagger'a " Dlatego Ping jest ważny. Ja miałem 89 ( Green kulka , czyli "EXELENT" ) i też trafiłem na Laggera. Niektórzy poprostu mają lagi w grze. Trzeba się z tym uporać.

~Gra~

No cóż tu mówić . Sama gra jest bardzo wciągająca. Ja przeważnie sobie gram wtedy gdy mam wolny czas i szukam dobrych serwerów i room'ów. Zachęcam do gry. Jest bardzo wciągająca. A Level nie łatwo się wbija ;]..

~Postacie~

Mamy w War Rocku kilka klas :

Medic ( i'm ;]..) , Scout , ....

Niektóre z nich mają swoje specjalności , czyli naprzykład Medic może leczyć , ale nie ma granatów , a scout je ma , ale nie może leczyć. ( Takie ograniczenia ) . Oczywiście napewno potem powiecie : Bleee nudna ta postać.. wezme inną.

Nie wiesz o ile się mylisz. Najpierw trzeba tak długo nią zagrać aż wkońcu się do niej przyzwyczaisz i kupisz jej lepsza broń.

~Sklep~

W Sklepie możemy kupować różne bronie typu SMG itp. . Ja osobiście kupiłem mojemu Medyckowi SMG i dobrze mi się gra. Można również inne bronie kupować , ale najpierw paczcie na cene ;P..

Niestety ograniczenie w tej grze jest.. Możemy kupić broń na DNI !! .. Czyli np. kupimy broń na 1 dzień i odrazu potem stracimy ją. Tak więc ja kupiłem SMG za 6000 na 30 dni. ( Tanio ) i inne chyba również tyle kosztują.

~Podsumowanie~

Cóż... to tyle ;].. Mam nadzieje że polubicie tą gre , również jak Gunz ;]..

Strona oficjalna : [link widoczny dla zalogowanych]

Powodzenia ! Pędzcie jak wiart !!!

P.S. Prosze aby ŻADNE Spamy nie były znajdowane w moim dziale. Bo marny wasz los.

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Akrin dnia Wto 7:47, 28 Lis 2006, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
Madllen K.
Moderator
PostWysłany: Pon 16:16, 27 Lis 2006 Powrót do góry
Moderator

Ostrzeżeń: 0/3

Chyba zacznę grać, ale obawiam się że, to nie ruszy na moim kompie.

DOWN: Gunza nic nie zastąpi, ale gra warta uwagi.

Ostatnio zmieniony przez Madllen K. dnia Pon 17:19, 27 Lis 2006, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
monk10
Gaduła
PostWysłany: Pon 17:13, 27 Lis 2006 Powrót do góry
Gaduła

Ostrzeżeń: 3/3

JAKIE MA WYMAGANIA BO DOBZE BY GUNZA ZASTąPIłA TA GRA :p

Warn.
Każdy wie o co chodzi , zbędny spam.
Wymagania masz na WWW strony.
Mth.

Zobacz profil autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ...::::Wszystko o wszystkim dla wszystkich::::... Strona Główna -> Gry Online Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach